Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Δραστηριότητες του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης.


                     
   
Με τον Χριστό κοντά μας,ξεκινάμε ένα όμορφο ταξίδι και φέτος στην Ενορία μας, προσφέροντας σε όλους τις πνευματικές ομορφιές της Αγίας μας Εκκλησίας.
  Κυριακή 6 Οκτωβρίου  11:30 το πρωί στο Πνευματικό Κέντρο,θα τελεστεί ο Αγιασμός της ενάρξεως των Κατηχητικών μας Συναντήσεων για τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου. Περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους στην αγκαλιά της Ενορίας με πολύ αγάπη και όρεξη για να περάσουμε μαζί μια όμορφη και δημιουργική κατηχητική χρονιά.
                                         *****************************************
  Κυριακή 6 Οκτωβρίου  6:30 το απόγευμα στο Παρεκκλήσιο του Αγ. Παντελεήμονα, θα τελεστεί ο Αγιασμός της ενάρξεως των Νεανικών Συναντήσεων για τα παιδιά Γυμνασίου-Λυκείου και αποφοίτων. Με μεγάλη χαρά θα υποδεχτούμε τα νέα παιδιά στην Εκκλησία μας και μαζί θα μιλήσουμε για το αύριο και τους στόχους μας με βοηθό τον Χριστό.
                                         *****************************************
 Κυριακή 13 Οκτωβρίου 6:00 το απόγευμα,θα τελεστεί η έναρξη της ΣΧΟΛΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ,που στόχο έχει την εν Χριστώ διαπαιδαγώγηση των παιδιών μας στην σύγχρονη κοινωνία. Μια ευλογημένη προσπάθεια που χρειάζεται την συμμετοχή  όλων των γονέων που αγαπούν τα παιδιά τους και θέλουν να τα χαρούν  σωστούς και προικισμένους κατά Χριστό ανθρώπους.
                                        ******************************************
Η Ενορία μας χρειάζεται την αγάπη και υποστήριξη όλων σας. Ότι επιτελείται μέσα σε αυτήν,είναι απο αγάπη και όνειρα για μία κοινωνία αγάπης,αλληλεγγύης και σεβασμού προς τα Ιερά και τα Όσια της Πίστεώς  και της Πατρίδος μας. Σας θέλουμε κοντά μας,να παλέψουμε μαζί. ΑΞΙΖΕΙ !!!!!

             








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου