Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιά στην Ενορία




    Με την δέουσα λαμπρότητα εορτάστηκε στην Ενορία μας η μνήμη του Μεγάλου Ιεράρχου Βασιλείου Αρχιεπισκόπου Καισαρείας του Θαυματουργού,την πρώτη του ενιαυτού με την καθολική συμμετοχή του πληρώματος της Εκκλησίας. Κατά την διάρκεια της Λειτουργίας διαβάστηκε το Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου.Αμέσως μετά την πανηγυρική Θεία Λειτουργίας,διαβάστηκε η Δοξολογία για την πρώτη του Έτους,από τον εφημέριο του Ναού, π.Ιωάννη.
   Με το πέρας της ακολουθίας ευλογήθηκε η Βασιλόπιτα των συμβουλίων του Ιερού Ναού και η παρουσίαση της νέας Εκκλησιαστικής Επιτροπής. Στην όμορφη αυτήν τελετή ο π.Ιωάννης, ευχαρίστησε όλους όσους διακονούν με αγάπη πολύ την Ενορία,ιδιαιτέρως τους δύο επιτρόπους , Αθανάσιο Καραπάνο και Δημήτριο Καφφέ,που εργάστηκαν για πολλά χρόνια ως επίτροποι και τώρα παραδίδουν σε νέους ανθρώπους να συνεχίσουν το έργο τους.
   Παρόντες ήταν και οι δύο Ιεροψάλτες του Ναού Γεώργιος Καραγιαννάκης και Χρήστος Παπαγεωργίου, η νεοκόρα του Ναού Χαρίκλεια Βουγιούκα, οι κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου Βασιλική Κουτσογιάννη και Αφροδίτη Γαιτάνη, οι κυρίες Γεωργία Παπαθανασίου και Ελευθερία Λιόλιου που κοπιάζουν στον Ναό και εργάζονται εθελοντικά, τα παιδιά του Ιερού Βήματος Χριστόδουλος Δημόκας και Αθανάσιος Μπαράκος και οι νέοι Εκκλησιαστικοί Επίτροποι, Χρήστος Καρασλάνης,Ιωάννης Δάσσιος,Αντώνιος Καστόρης και Σωτήριος Σωτηράκης.

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου