Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2014

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ.κ. Ιγνάτιος, στην Ενορία μας.

Μεγάλη ευλογία για την Ενορία μας την Κυριακή το απόγευμα ήταν η παρουσία του Σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. Ιγνατίου ο οποίος ευλόγησε την Βασιλόπιτα για την νέα χρονιά και ομίλησε στο εκκλησίασμα που γέμισε τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου,για να ακούσει τους λόγους του  και να πάρει την ευλογία του. 
Γιά την  αξία του χρόνου στην ζωή του ανθρώπου ομίλησε ο Σεβασμιώτατος τονίζοντας τους λόγους των Προφητών και ανέλυσε Θεολογικά την παρουσία του χρόνου στην ανθρωπότητα και πόσο πρέπει να τον εκμεταλλευόμαστε   πνευματικά και σωτηριολογικά. Ευχαρίστησε τους πιστούς που ανταποκρίνονται στο κάλεσμα της Εκκλησίας και ευχήθηκε να είναι πάντοτε γεμάτοι από την χάρη του Θεού στην ζωή τους. Στο τέλος μοίρασε την Βασιλόπιτα σε όλους και οι πιστοί είχαν την ευκαιρία να μιλήσουνε με τον Σεβασμιώτατο και να χαρούνε όλοι αυτό το όμορφο απόγευμα στην Εκκλησία της Γιάννουλης. 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Άγιο Επίσκοπο μας για την χαρά που μας έδωσε και του ευχόμαστε ο Θεός να τον ευλογεί,να του δίδει δύναμη,υπομονή και αγάπη για να διακονεί την Μητρόπολη μας για πολλά χρόνια ακόμη επί της γης. 
Χρόνια Πολλά και ευλογημένα σε όλους.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου