Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Χριστούγεννα Προσφοράς και Αγάπης!!

  Χριστούγεννα, ημέρα χαράς και σωτηρίας. Ημέρα όπου ο Θεός κατέβηκε στην γη για να ανεβάσει τον άνθρωπο της αμαρτίας στον Ουρανό! Το μεγαλύτερο θαύμα που αγγίζει κάθε Ορθόδοξη καρδιά και φέρνει στην επιφάνεια όλα τα πνευματικά συναισθήματα αγάπης και συναλληλίας, μιας αγάπης για τον συνάνθρωπο που είναι εικόνα του Θεού. Αυτήν η  αγάπη πήρε σάρκα και οστά όλες αυτές τις ημέρες στην Ενορία μας όπου με την βοήθεια των αδελφών που στηρίζουν το έργο της  καταφέραμε να εκμηδενίσουμε τις αποστάσεις και να έρθουμε κοντά για να περάσουμε όλοι μας πραγματικά,αληθινά Χριστούγεννα με αναπαυμένες τις ψυχές μας οτι προσφέραμε αγάπη. 
 Εξήντα οικογένειες δέχθηκαν την στήριξη της Ενορίας και παραλάβανε  δέματα για αυτές τις ημέρες,δέματα που είχανε ότι ο καθένας μας θα έχει για το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι, για να μην αισθανθεί κανείς μόνος και χωρίς τα απαραίτητα στις Άγιες αυτές ημέρες.
 Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και το ζούσαμε κάθε ημέρα που ερχόντουσαν στον Ναό  καταθέτονταν  το πολύτιμο αυτό κομμάτι της αγάπης τους για τον συνάνθρωπο,τον αδελφό τους. Αλλά η στήριξη στο έργο μας ήρθε και από ανθρώπους έξω από τα όρια της Ενορίας μας.
Από την σελίδα αυτήν ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας όλους τους Ενορίτες μας που στηρίζουν και αγαπούν τον Άγιο Γεώργιο, που είναι κοντά στον αγώνα της Εκκλησίας και τρέχουν ακόμα και διακριτικά . Τις κυρίες της Σχολής Γονέων που κάνουν ένα θεάρεστο έργο να κρατήσουν την οικογένεια. Τις φιλάνθρωπες κυρίες που είναι μαζί μας στα συσσίτια της Μητροπόλεως Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ και μαγειρεύουν για 400 συνανθρώπους μας. Τους ευλαβείς δωρητές μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, το Ζαχαροπλαστείο Ιωάννη Ζβάρνα στην Γιάννουλη, το εργοστάσιο ζυμαρικών ΜΕΛΛΙΣΑ, το εργοστάσιο ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ με προσφορά οσπρίων και ρύζι, το εργοστάσιο χαλβαδοποιίας ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ, το κατάστημα πουλερικών ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗ με προσφορά κοτόπουλα, το εργοστάσιο ΕΛΒΑΚ, το εργοστάσιο κρεάτων ΚΑΣΙΔΗΣ για την προσφορά 100 κιλών κρέατος, τους παραγωγούς που πρόσφεραν φρούτα και λαχανικά, τα καταστήματα που πρόσφεραν προϊόντα τους με πολύ αγάπη και όλους όλους που προσέφεραν και βοήθησαν.
 Ο Θεός να τους ευλογεί και να τους χαρίζει όλα τα πνευματικά αγαθά και προκοπή στις ζωές τους. 






Ευλογημένα Χριστούγεννα με αγάπη πολύ....την χρειαζόμαστε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου