Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Πέμπτη 23 Απριλίου 2015

Η Ενορία τίμησε τον Άγιο της.

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια η Ενορία της Γιάννουλης τίμησε τον Άγιο της Γεώργιο τον Τροπαιοφόρο και Θαυματουργό. Πλούσιες λατρευτικές εκδηλώσεις λάβανε χώρα στον Ιερό Ναό, τόσο την παραμονή με την τέλεση του Πανηγυρικού Εσπερινού προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτου π.Ιωακείμ, όσο και την ημέρα της εορτής με την τέλεση της Θείας Λειτουργίας με Ιερουργούντα τον Αρχιμανδρίτη π.Θεόφιλο οποίος ομίλησε για την ζωή του Αγίου,και την λαμπρή Λιτανεία το απόγευμα με προεξάρχοντα τον Πρωτοσύγκελο της Μητροπόλεώς μας π. Αχίλλιο  και τον Γενικό Αρχιερατικό μας π.Ιγνάτιο, καθώς και Ιερέων που ήρθαν να τιμήσουν τον Άγιο της Γιάννουλης.
Τα τμήματα με τους Παραδοσιακούς χορούς του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης πρόσφεραν ένα υπέροχο πρωινό εορταστικό κλίμα την ημέρα της Εορτής, χορεύοντας υπέροχα στο προαύλιο της Εκκλησίας.
 Ο Πρόεδρος και το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ευχαριστούν όλους τους Ενορίτες και όλους τους Ορθοδόξους Χριστιανούς που δώσανε το παρόν στην μεγάλη Εορτή της Ενορίας και εύχονται ο Άγιος να ευλογεί όλον τον κόσμο και να δίδει υπομονή και αγάπη.





















































ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου