Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ...η γιορτή μας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 16 Ιουνίου 2015, το απόγευμα , στην αίθουσα του Πνευματικού & Νεανικού Κέντρου, η τελετή λήξης των Συναντήσεων Νέων και Γονέων με την επωνυμία  ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ., συμπληρώνοντας 2 χρόνια δράσης.
Με τις ευλογίες της Εκκλησίας και τις ευχές του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου μας κ.κ. Ιγνατίου μέσα σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, παρουσιάστηκε το έργο της παρελθούσης χρονιάς της Σχολής Γονέων μέσα από τις προσωπικές καταθέσεις και πνευματικά βιώματα αυτών των ανθρώπων που ζήσανε το μεγαλείο της συναναστροφής εν Χριστώ στο καράβι της Εκκλησίας, με έναν τρόπο μοναδικό και συγκινητικό. 
Η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης απέσπασε τον θαυμασμό και τα χειροκροτήματα του κόσμου, παρουσιάζοντας όμορφα παραδοσιακά τραγούδια της πατρίδας μας, ενώ οι κυρίες της Ενορίας ετοίμασαν ένα πλούσιο νηστίσιμο μπουφέ με εδέσματα για όλους τους παρευρισκομένους.
Στο τέλος της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε λαχειοφόρος με πολλά δώρα προς ενίσχυση της Φιλανθρωπικής  κίνησης της Ενορίας του Αγίου Γεωργίου  ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ  και δόθηκε το ραντεβού τον Σεπτέμβριο για συνέχιση του πνευματικού έργου, κάνοντας πράξη τον Ευαγγελικού λόγου του Χριστού μας στον σύγχρονο κόσμο. 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου