Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017

Ο Γέροντας Ιλαρίων στην εκδήλωση της Ενορίας

Ο Γέροντας Ιλαρίωνας  από την Νέα Σκήτη του Αγίου Όρους ήταν ο ομιλητής της Εκδήλωσης της Ενορίας μας που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο OLYMPUS TERRA. Το θέμα που ανέπτυξε ήταν η πνευματική εκμετάλλευση του χρόνου παρουσιάζοντας παραδείγματα μέσα από την ζωή,αλλά και πνευματικές εμπειρίες από το Περιβόλι της Παναγίας μας, το Άγιον Όρος. Στην συνέχεια ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ.κ. Ιγνάτιος ευλόγησε την πίτα της Ενορίας ευχόμενος η νέα χρονιά να είναι γεμάτη από πολλούς πνευματικούς καρπούς.
Ακολούθησε κέρασμα από τις κυρίες της Ενορίας, προσφέροντας πίτες και γλυκά στο ασφυκτικά γεμάτο ξενοδοχείο και κλήρωση με πολλά δώρα.
 Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο ευχαριστεί μέσα από την καρδιά του, το Ξενοδοχείο OLYMPUS TERRA και τον κ.Κατσογιάννη για την θετική απάντηση στην Ενορία να πραγματοποιήσει την εκδήλωση στον υπέροχο χώρο του Ξενοδοχείου.  Το cattering του κ. Δρυστέλλα για την άψογη οργάνωση, τον κ.Καράτζιο για την ηχητική στην εκδήλωση, τις κυρίες της Ενορίας που έφτιαξαν όλα τα κεράσματα και όλους όσους αγαπούν την Ενορία και στηρίζουν όλο τον αγώνα της.
ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ!!
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου