Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2017

Το άναμα του Δέντρου της Ενορίας μας



Την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στις 7:30 το απόγευμα θα ανάψει το Χριστογεννιάτικο Δέντρο της Ενορίας μας.
 Στις 7:00, θα πραγματοποιηθεί ομιλία από την κ.Βαρβάρα Γ. Βασιλάκη, υπεύθυνη της Σχολής Γονέων της Μητροπόλεως μας και συνεργάτιδος της Ενορίας μας, με θέμα : Τι να ζητήσω από τον Θεό.!
Αμέσως μετά η χορωδία του Μορφωτικού Συλλόγου Γιάννουλης θα τραγουδίσει τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα και θα ανάψει το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Ενορίας μας. 
Σας περιμένουμε να τραγουδίσουμε όλοι μαζί και να ευχηθούμε τα φετινά Χριστούγεννα ο Χριστός να μπει στις καρδιές μας και να τιμήσουμε πραγματικά, αληθινά Χριστούγεννα!!!
                   *************************************
Την ίδια ημέρα στις 5 το απόγευμα, στην πλατεία Μικρασιατών στην Γιάννουλη, το Δημοτικό Διαμμέρισμα Γιάννουλης και ο Μορφωτικός Σύλλογος Γιάννουλης θα πραγματοποιήσουν εκδήλωση με τραγούδια από την χορωδία του Μορφωτικού και διάφορα παιχνίδια, καθώς και το άναμα του Δέντρου της περιοχής μας. Η παρουσία μας είναι απαραίτητη για να γιορτάσουμε όλοι μαζί την μεγάλη Εορτή των Εορτών.

Και οι δύο εκδηλώσεις της όμορφης μας Γιάννουλης θέλουν να τονίσουν την ομορφιά αυτών των ημερών και πως πρέπει να τις γιορτάσουμε όλοι μαζί....γιατί
Μιά Ενορία....μιά κοινωνία....ΜΙΑ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!


  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου