Κ

Ιερός Ναός Αγίου Γεωργίου Γιάννουλης Λάρισας της Ιεράς Μητροπόλεως Λαρίσης & Τυρνάβου

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

Αγία και Μεγάλη Τεσσαρακοστή στην Ενορία μας.


Με την χάρη του Θεού εισερχόμεθα στο κατανυκτικό στάδιο της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής, της περιόδου που προετοιμάζει τον πιστό Χριστιανό να ζήσει το πάθος και την δοκιμασία που υπέστει  ο Ιησούς Χριστός διά του Σταυρικού Θανάτου. 
 Η Ενορία μας, μέσα από τις Κατανυκτικές Ακολουθίες θα ανοίξει τον δρόμο στα πιστά τέκνα Της, τους Ενορίτες να ενωθούν με τον Χριστό και να μετέχουν της λατρευτικής ζωής.
 Την Κυριακή της Τυρινής, στις 5 το απόγευμα,θα τελεστεί ο Κατανυκτικός Εσπερινός της Συγχωρήσεως στον Ναό μας και στις 6.30 θα τελεστεί στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγ.Αχιλλίου, χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιγνατίου.
Κάθε απόγευμα στις 5 θα τελείται το Μ.Απόδειπνο, εκτός της Τετάρτης που θα τελείται Εσπερινή Προηγιασμένη στις 6 και της Παρασκευής που θα τελείται το πρωί, 7.30-9.00.
Από την Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου και για 5 Παρασκευές, στις 7.30 το απόγευμα, θα τελούνται οι Στάσεις των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο.
Την Πέμπτη της Τυρινής 26 Φεβρουαρίου, από της 4 το απόγευμα ο π.Αχίλλιος  θα εξομολογεί στον Ναό μας περιμένοντας τους πιστούς που θέλουν να προσφέρουν τις αμαρτίες τους στο Θεό για να λυτρωθούν και σωθούν.
  
Η Φιλανθρωπική κίνηση της Ενορίας μας 
" ΠΡΑΞΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ", θα έχει Έκθεση Χριστιανικού υλικού και λαμπάδες για το Πάσχα στο προαύλιο του Ναού προς ενίσχυση μίας νέας προσπάθειας ανθρώπων που αγαπούν την Ενορία και θέλουν να βοηθήσουν τον συνάνθρωπο, ζητώντας την υποστήριξη και την αγάπη όλων.

Ας προσπαθήσουμε φέτος, αυτές τις Άγιες ημέρες, να έρθουμε κοντά στο σπίτι μας το στοργικό που είναι η αγκαλιά της Εκκλησίας και να βιώσουμε το μεγαλείο της πίστεώς μας μέσα από την Κατανυκτική και Λατρευτική ζωή της Ενορίας μας.
 ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου